Garaget plan -2 avstängt 16 sep-1 okt 2018

Information från Brf Roslags Kulle, Brf Näsby Kulle och Ikano till medlemmar med garageplats på plan -2

Det har visat sig att vårt garagegolv på plan -2 (nedre planet) har fått en del krympsprickor i betongen. Om detta inte åtgärdas så kan det på sikt innebära stora problem för oss. Ikano har tillsammans med sin underentreprenör utarbetat ett förslag till åtgärd för detta.

Garaget på nedre plan stängs söndagen den 16 september kl. 24.00 och öppnas igen måndagen den 1 oktober kl. 07.00. Under tiden kommer följande arbete utföras:

  1. Garaget våtstädas
  2. Golvet stålkuleblästras
  3. Sprickorna tätas med en epoxitätning
  4. Golvet beläggs med epoxibaserad primer
  5. Golvytan beläggs med Deckshild försegling
  6. Hålkärl monteras runt pelare samt i skarvarna mellan vägg och golv
  7. Försegling beläggs på väggarna upp till 100 mm
  8. Målning av P-platser utförs

När dessa arbeten är utförda öppnas åter vårt garage och golven kommer i princip se ut som golvet i P-garaget i Täby Centrum. För att minimera tiden när vi ej har tillgång till garaget kommer arbetena utföras även under två helger. Normalt skulle det ta ca tre veckor att utföra dessa arbeten. Ikano kommer ej att ersätta enskild medlem för förlorad nyttjandetid utan prioriterar hellre en kortare avstängning och högre arbetskostnad. Båda styrelserna och Ikano förstår att vissa medlemmar kommer att få problem under denna tid men vi hoppas att ni har en viss förståelse.

Mer detaljerad information kommer.

Torkel Norda
Brf Roslags Kulle
Stig Lombard
Brf Näsby Kulle
Linda Lundberg
Ikano